Lova dig själv – att se mer av världen!

Låt 2019 bli året du upplever platser du alltid drömt om, återförälskar dig i gamla favoriter och upptäcker nya.

Här listar jag några destinationer som jag vill uppleva och återuppleva under 2019.1. New York

Jag vill tillbaka till staden som aldrig sover, min stora flört och förälskelse. Jag har så många fina och kära minnen från denna underbara stad. Och varje gång jag besöker New York, upptäcker jag nya restauranger, shoppingstråk, stadsdelar, sevärdheter och guldkorn. I  ❤️New York!

2. Santorini

Här vill jag se solnedgångar, promenera barfota på fina stränder, få uppleva hisnade vyer och besöka pittoreska byar med vitkalkade hus. Jag vill ta reda på om Santorini verkligen är som ett vykort… 📷

3. Prag

Vill flanera i den gamla stadsdelen och promenera över den vackra Karlsbron. Njuta av prisvärd mat och dryck, uppleva vacker arkitektur, och gå på intressanta museer. Jag tror att Prag är en gömd pärla – vilket gör mig mycket nyfiken och vill boka en miniweekend i vår!

4. Marrakech
Jag vill återuppleva sagostaden Marrakech, som är en av världens mest mytomspunna städer. Med rosaskimrande ringmurar, vindlande gränder, världens mest spännande basarområde. Och nästa gång reser jag med tom resväska, för här vill jag shoppa, inredning, smycken, kryddor och lädervaror i massor!

5. Krakow

I vinter vill jag promenerar runt och lyssna på julsånger, införskaffa vackra julgransdekorationer och handla julklappar till mina nära och kära i Krakow. Äta traditionellt julgodis och kanske smaka på den traditionella varma fårosten som de brukar servera från grillarna på marknaden… 👌👌👌

– xoxo Alex –