Hotell & Flygresor online

På TripX.se finner du de mest prisvärda resorna till mer än åttio destinationer. Vår värld växer hela tiden, dock med en filosofi att endast öppna nya resmål där vi kan erbjuda en bättre semester till ett lägre pris än våra kolleger i branschen.

När du botaniserar bland våra resmål och hotell så kan du alltid känna dig trygg i att du alltid får det lägsta priset på jämförbar resa. Vi erbjuder dig också en mångfald av flygalternativ till varje hotell och börjar alltid med det billigaste. Sen låter vi dig välja utifrån dina behov och preferenser.

När vi kontrakterar hotell så är vi ytterst noggranna i vårt urval! Vi undviker alltid de allra enklaste hotellen som ofta kan orsaka besvikelse hos resenären. Vi vill själva vilja kunna bo på hotellen, och med vår erfarenhet lägger vi stor vikt vid läget på hotellen. När man semestrar skall man inte tillbringa sin tid på bussar eller tunnelbana, i alla fall inte mer än vad man själv väljer. Bli inte förvånad om en anhörig till eller TripX anställd bor i ditt grannrum.

Njut av TripX värld idag! I morgon kan den vara aningen större!