Billiga resor till Brasilien

Brasilien

Brasilien är det femte största landet i världen och Brasilien är liksom USA en värld i sig. Landet där de 186 miljoner människorna kan festa och leva ut sin glädje som ingen annan plats på jorden. Karnevalen och fotbollen är nationella symboler som i återkommande glädjerus både håller samman och pånyttföder nationen.

Här finns natur, storstad, kust och ett otroligt varierat folkliv, bland mycket annat. Brasilien är också ett spännande matland, med många rätter som man inte träffar på någon annanstans. En resa till Brasilien är inte heller komplett utan en fotbollsmatch, som är lika mycket folkfest som match. I Rio de Janeiro ligger Maracana-stadion, passa på att gå på en match för att uppleva stämningen.

Pass och in- och utresebestämmelser

Svenska medborgare får vistas i Brasilien i max 90 dagar under en 180 dagars period. Detta innebär i praktiken 90 dagar i Brasilien och 90 dagar utanför. Det går inte att förlänga ett 90 dagars turistvisum.

Det är alltid du själv som är ytterst ansvarig för att ta reda på vad som gäller i det land du avser besöka. För mer och uppdaterad information, läs mera här in- och utresebestämmelser.

OBS! Enligt den brasiliansk lag får inte minderåriga under 18 år checka in på hotell om de inte åtföljs av sina föräldrar eller annan utsedd vuxen. Om en minderårig är i sällskap av en annan vuxen än sina föräldrar, är det nödvändigt med ett skriftligt tillstånd för att checka in på hotellet. Sådan auktorisation måste vara undertecknad av båda föräldrarna och presenteras tillsammans med kopior av deras ID-nummer.

Externa länkar

Brasilien

Hotel Rio Othon Palace

Avundsvärt läge precis vid stranden Copacabana Beach ligger detta moderna hotell som även har en takpool med fantastisk utsikt över Sockertoppen.
Pris från 8 605:- inklusive flyg!
Se hotell

Best Western Premier Americas Fashion Hotel by Lenny Niemeyer

Hotellet har en utomhuspool och ett spacenter och erbjuder lyxigt boende inrett av den berömda brasilianska designern Lenny Niemeyer.
Pris från 7 935:- inklusive flyg!
Se hotell

BEST WESTERN Premier Arpoador Fashion Hotel

Ett boutiquehotell som har en unik stil skapat av den kända Brasilianska mode stylisten Gloria Coelho. Med trevligt läge bara cirka 300 meter från kända Ipanema Beach.
Pris från 8 435:- inklusive flyg!
Se hotell

Windsor Copa Hotel

Trevligt mellanklass hotell på centralt läge i Rio de Janeiro. Du har restauranger, barer och shopping ett stenkast bort och kända Copacabana Beach 300 meter från hotellet.
Pris från 7 435:- inklusive flyg!
Se hotell

Windsor Florida Hotel

Här bor du på ett omtyckt 4-stjärnigt hotell på bekvämt läge från centrum, vilket ger en skön balans mot Rio de Janeiros livliga storstadspuls.
Pris från 7 655:- inklusive flyg!
Se hotell

Windsor Marapendi Hotel

Elegant 5-stjärningt hotell med idealiskt läge precis vid stranden, i den livliga stadsdelen Barra da Tijuca i Rio de Janeiro.
Pris från 8 775:- inklusive flyg!
Se hotell

Yoo2 Rio De Janeiro

Designdröm beläget intill Botafogo Beach och från hotellets takterass erbjuds enastående utsikt över Sockertoppen och Corcovado Mountains.
Pris från 8 985:- inklusive flyg!
Se hotell

Pestana Rio Atlantica Hotel

Med all tänkbar service, ligger detta hotell i mitten av den berömda Avenida Atlântica. Avundsvärt läge bara 100 meter från stranden och cirka 800 meter från centrum i Copacabana.
Pris från 8 445:- inklusive flyg!
Se hotell

Porto Bay Rio Internacional Hotel

Fantastiskt hotell beläget vid Copacabana-stranden i den spektakulära staden Rio de Janeiro, som erbjuder det bästa av två världar: den pulserande staden och stranden inom bekvämt räckhåll.
Pris från 9 495:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Vila Gale Rio de Janeiro

Charmigt hotell i de historiska kvarteren, Bairro da Lapa. Du har cirka 25 minuters bilfärd till Sockertoppen, Corcovado samt välkända Cristo Rendentor.
Pris från 6 965:- inklusive flyg!
Se hotell