Billiga resor till Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro är en av de vackraste städerna på jorden. Det påstås att Gud skapade jorden på sex dagar och den sjunde dagen ägnade han sig helt åt Rio - därav dess skönhet. Det ligger mycket i det för Rio är en otroligt vackert stad. De gröna kullarna och de härliga stränderna gör att man fängslas av staden. Hela världen fascineras av Rio både för dess skönhet, stadens puls och den kosmopolitiska elegansen.

För de allra flesta är det en dröm att någon gång få uppleva den omtalade och färgsprakande karnevalen. Karnevalen i Rio brukar kallas "the greatest show on earth" och är den mest kända och den största karnevalen i världen. Förutom karnevalen har Rio mycket att erbjuda. Det sköna klimatet och de härliga stränderna Copacabana och Ipanema samt ett stort utbud av intressanta utflyktsmål. Det är mycket folk på stränderna året om. Passa på och njut av det behagliga strandlivet och den pulserande storstaden. Det finns dessutom moderna shoppingcenter och ett nöjesliv utan motsvarighet någon annanstans i världen. Nattlivet i Rio håller på till långt fram på morgonen.

OBS! Enligt den brasiliansk lag får inte minderåriga under 18 år checka in på hotell om de inte åtföljs av sina föräldrar eller annan utsedd vuxen. Om en minderårig är i sällskap av en annan vuxen än sina föräldrar, är det nödvändigt med ett skriftligt tillstånd för att checka in på hotellet. Sådan auktorisation måste vara undertecknad av båda föräldrarna och presenteras tillsammans med kopior av deras ID-nummer.

Externa länkar

Brasilien

Hotel Rio Othon Palace

Avundsvärt läge precis vid stranden Copacabana Beach ligger detta moderna hotell som även har en takpool med fantastisk utsikt över Sockertoppen.
Pris från 8 635:- inklusive flyg!
Se hotell

Best Western Premier Americas Fashion Hotel by Lenny Niemeyer

Hotellet har en utomhuspool och ett spacenter och erbjuder lyxigt boende inrett av den berömda brasilianska designern Lenny Niemeyer.
Pris från 8 505:- inklusive flyg!
Se hotell

BEST WESTERN Premier Arpoador Fashion Hotel

Ett boutiquehotell som har en unik stil skapat av den kända Brasilianska mode stylisten Gloria Coelho. Med trevligt läge bara cirka 300 meter från kända Ipanema Beach.
Pris från 8 985:- inklusive flyg!
Se hotell

Windsor Copa Hotel

Trevligt mellanklass hotell på centralt läge i Rio de Janeiro. Du har restauranger, barer och shopping ett stenkast bort och kända Copacabana Beach 300 meter från hotellet.
Pris från 7 405:- inklusive flyg!
Se hotell

Windsor Florida Hotel

Här bor du på ett omtyckt 4-stjärnigt hotell på bekvämt läge från centrum, vilket ger en skön balans mot Rio de Janeiros livliga storstadspuls.
Pris från 7 665:- inklusive flyg!
Se hotell

Windsor Marapendi Hotel

Elegant 5-stjärningt hotell med idealiskt läge precis vid stranden, i den livliga stadsdelen Barra da Tijuca i Rio de Janeiro.
Pris från 8 745:- inklusive flyg!
Se hotell

Yoo2 Rio De Janeiro

Designdröm beläget intill Botafogo Beach och från hotellets takterass erbjuds enastående utsikt över Sockertoppen och Corcovado Mountains.
Pris från 8 965:- inklusive flyg!
Se hotell

Pestana Rio Atlantica Hotel

Med all tänkbar service, ligger detta hotell i mitten av den berömda Avenida Atlântica. Avundsvärt läge bara 100 meter från stranden och cirka 800 meter från centrum i Copacabana.
Pris från 8 225:- inklusive flyg!
Se hotell

Porto Bay Rio Internacional Hotel

Fantastiskt hotell beläget vid Copacabana-stranden i den spektakulära staden Rio de Janeiro, som erbjuder det bästa av två världar: den pulserande staden och stranden inom bekvämt räckhåll.
Pris från 9 465:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Vila Gale Rio de Janeiro

Charmigt hotell i de historiska kvarteren, Bairro da Lapa. Du har cirka 25 minuters bilfärd till Sockertoppen, Corcovado samt välkända Cristo Rendentor.
Pris från 7 385:- inklusive flyg!
Se hotell