Billiga resor till Kina

Kina

Kina ligger i Asien och är världens mest folkrika land med 1,39 miljarder invånare (2017). Kineserna kallar själva sitt land Mittens rike.

Huvudstaden Peking är kanske det främsta besöksmålet i Kina. Kinesiska muren är ett måste för den som vill uppleva Kinas historia. Himmelska fridens torg ligger också i Peking och är något av en helig plats för kineserna. Shanghai är en av världens främsta handelscentrum och en mäktig ekonomisk kraft. Få länder är så pass rika som Kina när det kommer till smaker, kultur och vacker natur!

Pass och in- och utresebestämmelser

Svenska medborgare behöver visum för resor till Kina. Du ansöker om visum på China Visa Application Service Center i Stockholm eller i Göteborg.

Det är alltid du själv som är ytterst ansvarig för att ta reda på vad som gäller i det land du avser besöka. För mer och uppdaterad information, läs mera här in- och utresebestämmelser.

Externa länkar

Kina

 

 

City Hotel

Detta hotell har ett bra läge mitt i staden Shanghai. Hotellet ligger på South Shaanxi Road och drygt 1,5 km från People's Square. Detta är ett populärt och mycket omtyckt hotell.
Pris från 7 975:- inklusive flyg!
Se hotell

Shanghai Marriott Hotel City Centre

Omtyckt hotell som erbjuder en mängd faciliteter, högklassig service och ett perfekt läge i centrum, inom 5 minuters promenad från gågatan East Nanjing Road och tunnelbanestationen vid People's Square.
Se hotell

Sofitel Hyland Shanghai

Lyxigt och modernt hotell på centralt läge i Shanghais kommersiella distrikt. Sofitel Hyland ligger på den välkända och populära Nanjing Road, med mindre än 1 km från det historiska Bund.
Se hotell

Radisson Blu Hotel Shanghai New World

Här bor du på en uppskattad och välkänd hotellkedja på bästa läge i Shanghai nära People's Square, shopping och nöjen.
Se hotell

Indigo Shanghai On The Bund Hotel

Ett elegant hotell som ligger precis vid floden Huangpu och har fantastisk utsikt över stadsdelen Pudong. Här bor du 2 minuters promenad från Shiliupus småbåtshamn och busstation.
Se hotell

Central Hotel Shanghai

Hotellet ligger på cirka 9 minuters promenad från People's Square tunnelbanestationen, och på cirka 3 minuters promenad från den välkända gatan Nanjing.
Pris från 9 885:- inklusive flyg!
Se hotell

Crowne Plaza Shanghai

Familjevänligt hotell som ligger på 15 minuters promenad från tunnelbanelinjen 10 Jiaotong University och du har välkända People's Square cirka 3 km från hotellet.
Pris från 9 725:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Equatorial Shanghai

Här bor du bekvämt på ett av våra topp hotell med bara cirka 10 minuters promenad till Shanghai Exhibition Centre och shoppinggatan Nanjing Road.
Pris från 8 575:- inklusive flyg!
Se hotell