Billiga resor till Shanghai

Shanghai

Denna fantastiska stad har en sensationell skyline, galen trafik - och makalös shopping. Shanghai är en cityupplevelse med extra allt!

Shanghai är en mycket imponerande stad ur många synpunkter, för någon som inte tidigare varit i Kina så kan det vara en nog så stor upplevelse bara att gå längs gatorna inne i centrum då dessa sträcker sig väldigt långt och trafikeras av en ofantlig mängd människor hela dagarna.

I mitten av Shanghai så hittar man People's Square, där det samlas miljontals människor under dagarna för att träffa vänner och umgås. People’s Square innehåller också en väldigt fin park, här kan du gå på en trevlig promenad eller helt enkelt gör en trevlig utflykt.

På andra sidan kanalen finner man distriktet Pudong, Det är Shanghais nyare distrikt där de allra högsta skyskraporna finns och några av dem är, föga förvånande, bland världens högsta. Här finns även Shanghais mest kända byggnad Pearl Tower.

Pass och in- och utresebestämmelser

Svenska medborgare behöver visum för resor till Kina. Du ansöker om visum på China Visa Application Service Center i Stockholm eller i Göteborg.

Det är alltid du själv som är ytterst ansvarig för att ta reda på vad som gäller i det land du avser besöka. För mer och uppdaterad information, läs mera här in- och utresebestämmelser.

Externa länkar

Shanghai

City Hotel

Detta hotell har ett bra läge mitt i staden Shanghai. Hotellet ligger på South Shaanxi Road och drygt 1,5 km från People's Square. Detta är ett populärt och mycket omtyckt hotell.
Pris från 8 475:- inklusive flyg!
Se hotell

Shanghai Marriott Hotel City Centre

Omtyckt hotell som erbjuder en mängd faciliteter, högklassig service och ett perfekt läge i centrum, inom 5 minuters promenad från gågatan East Nanjing Road och tunnelbanestationen vid People's Square.
Pris från 16 005:- inklusive flyg!
Se hotell

Sofitel Hyland Shanghai

Lyxigt och modernt hotell på centralt läge i Shanghais kommersiella distrikt. Sofitel Hyland ligger på den välkända och populära Nanjing Road, med mindre än 1 km från det historiska Bund.
Pris från 13 335:- inklusive flyg!
Se hotell

Radisson Blu Hotel Shanghai New World

Här bor du på en uppskattad och välkänd hotellkedja på bästa läge i Shanghai nära People's Square, shopping och nöjen.
Pris från 12 995:- inklusive flyg!
Se hotell

Indigo Shanghai On The Bund Hotel

Ett elegant hotell som ligger precis vid floden Huangpu och har fantastisk utsikt över stadsdelen Pudong. Här bor du 2 minuters promenad från Shiliupus småbåtshamn och busstation.
Pris från 17 165:- inklusive flyg!
Se hotell

Central Hotel Shanghai

Hotellet ligger på cirka 9 minuters promenad från People's Square tunnelbanestationen, och på cirka 3 minuters promenad från den välkända gatan Nanjing.
Pris från 10 485:- inklusive flyg!
Se hotell

Crowne Plaza Shanghai

Familjevänligt hotell som ligger på 15 minuters promenad från tunnelbanelinjen 10 Jiaotong University och du har välkända People's Square cirka 3 km från hotellet.
Pris från 11 545:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Equatorial Shanghai

Här bor du bekvämt på ett av våra topp hotell med bara cirka 10 minuters promenad till Shanghai Exhibition Centre och shoppinggatan Nanjing Road.
Pris från 9 085:- inklusive flyg!
Se hotell