Billiga resor till Danmark

Danmark

Semester i Danmark

I vårt härliga grannland Danmark kan du ta dagen som den kommer eller fylla den med roliga aktiviteter. Danmark är ett av Europas populäraste semesterländer och TripX har valt att koncentrera sig på metropolen Köpenhamn. Köpenhamn är utan tvekan en av Nordens mest populära och hyllade städer - så kom och låt dig charmas av Danmarks mysiga huvudstad, en stad att förälska sig i.

Välkommen till Danmark!

Beställ din resa på nätet! Billigt, enkelt, snabbt och tryggt.

När du bokar din resa till Danmark hos TripX omfattas du alltid av den svenska resegarantilagen. Vi som arbetar på TripX har som målsättning att erbjuda de mest prisvärda resorna. Vi är dock ytterst noga med att inte tumma på kvalitet och säkerhet. Det skall vara lätt och bekvämt att resa med oss, både före, under och efter resan! Glöm inte att du i Köpenhamn även kan välja att boka endast hotell. Vi har varit noga med att alla hotellen i Köpenhamn skall överträffa dina förväntningar i förhållande till priset. Vårt hotellprogram innehåller allt från trevliga mellanklasshotell till förstklassiga topphotell.

Externa länkar

http://www.visitdenmark.com/denmark/destinations

 

Grand Hotel

Grand Hotel erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, bara några minuter från Tycho Brahe Planetarium och Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Copenhagen Christmas Market och Tivolis Kon...
Pris från 2 275:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Copenhagen Crown

Hotel Copenhagen Crown erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, runt hörnet från Stadsmuseet och bara några minuter från Tycho Brahe Planetarium. Detta hotell ligger nära Tivoli och Strøget.
Pris från 2 335:- inklusive flyg!
Se hotell

Best Western Hotel City

Best Western Hotel City erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, runt hörnet från City Safari och bara några minuter från Dansk Arkitektur Center. Detta hotell med miljövänlig profil ligger nära Strøg...
Pris från 2 415:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Du Nord Copenhagen

Hotel Du Nord erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, bara några minuter från Copenhagen Christmas Market och Tivoli.
Se hotell

Best Western Hotel Hebron

Best Western Hotel Hebron erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, bara några minuter från Tycho Brahe Planetarium och Tivoli. Detta hotell med miljövänlig profil ligger nära Copenhagen Christmas Mark...
Pris från 2 485:- inklusive flyg!
Se hotell

Tivoli Hotel

På Tivoli Hotel bor du i hjärtat av Köpenhamn, bara några minuter från V1 Gallery och Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Ny Carlsberg Glyptotek och Havnebadet.
Pris från 2 115:- inklusive flyg!
Se hotell

Ascot Hotel

När du bor på Ascot Hotel i Köpenhamn har du bara några minuter till Tivoli och Strøget. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Rådhuspladsen och Köpenhamns rådhus.
Pris från 2 265:- inklusive flyg!
Se hotell

Absalon Hotel

Absalon Hotel erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, bara några minuter från Tycho Brahe Planetarium och Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor.
Pris från 2 155:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Scandic Webers

Scandic Webers erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, bara några minuter från Tycho Brahe Planetarium och Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Copenhagen Christmas Market och Stadsmus...
Pris från 2 135:- inklusive flyg!
Se hotell

71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, runt hörnet från Nyhavn och Skuespilhuset. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Strøget och Tivoli.
Pris från 2 605:- inklusive flyg!
Se hotell

Scandic Front

Scandic Front erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, runt hörnet från Skuespilhuset och Nyhavn. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Strøget och Tivoli.
Pris från 2 475:- inklusive flyg!
Se hotell

First Hotel Kong Frederik

First Hotel Kong Frederik erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, runt hörnet från Rådhuspladsen och bara några minuter från Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Köpenhamns rådhus och ...
Pris från 2 065:- inklusive flyg!
Se hotell

The Square Hotel

På The Square bor du i hjärtat av Köpenhamn, runt hörnet från Rådhuspladsen och Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Ströget.
Pris från 2 165:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Skt. Petri

Skt. Petri erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn. Detta hotell har 5 stjärnor och ligger nära Strøget och Tivoli.
Pris från 2 345:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Sct. Thomas

3-stjärnigt hotell med miljövänlig profil nära Tivoli. Ett prisvärt boende i den populära stadsdelen Vesterbro.
Pris från 1 935:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Copenhagen Island

Utramodernt designhotell på en konstgjord ö i centrala Köpenhamn, nära populära Ködbyen på Vesterbro och nöjesparken Tivoli!
Pris från 2 055:- inklusive flyg!
Se hotell

Copenhagen Admiral Hotel

Bo direkt vid vattnet i en kulturminnesmärkt byggnad från 1780-talet, på praktfulla Copenhagen Admiral Hotel.
Pris från 2 235:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Skt. Annae

Elegant boutiquehotell runt hörnet av Nyhavn, med takterrass och fin utsikt över Köpenhamn!
Pris från 2 325:- inklusive flyg!
Se hotell