Billiga resor till Köpenhamn

Köpenhamn

Välkommen till den nordiska metropolen Köpenhamn

Vi på TripX är inte ensamma om att anse att Köpenhamn är Skandinaviens bästa weekendstad och det är inte svårt att förstå varför. Ta en paus från vardagens måsten och besök den trendiga metropolen Köpenhamn, ynka 20 minuter från den svenska gränsen.

Köpenhamn bjuder på en ytterst intressant och bred matscen och här hittar du några av världens bästa restauranger, bokstavligen. Restaurang Noma har två michelinstjärnor och anses av många som en av världens absolut bästa restauranger. Noma har utsetts till världens bästa restaurang inte mindre än 4 gånger. Den har en självklar förstaplats på listan över Nordens bästa restauranger, men tidigare i år (2017), höll restaurangen stängt för renovering och en ny restaurang fick stolt ta över tronen och titeln som Nordens höjdare, den rosade köpenhamnskrogen Geranium. Men i Köpenhamn behöver du inte gå långt för att stilla aptiten, livfulla restauranger finns det gott om. Vi rekommenderar även ett besök till klassikern Ströget och missa inte att ta del av stadens vimlande uteliv i Kødbyen - här hittar du garanterat "my cup of tea".

Spendera en weekend i den danska metropolen Köpenhamn - en pulserande internationell stad med genuin småstadskänsla. Hit åker vi gärna för några dagar med shopping, nöje och smörrebröd. Häng på!

Hos TripX bokar du din resa till Köpenhamn online. Välj mellan paketresa (flyg+hotell) eller endast hotell. Alltid tryggt, enkelt och snabbt, allt på en gång! När du bokar din resa hos TripX omfattas du av den svenska resegarantilagen. Vi på TripX skall alltid erbjuda de mest prisvärda resorna utan att kompromissa med kvaliteten och tryggheten. En resa till Köpenhamn skall vara enkel att boka och självklart billig. När du resor med TripX, så är vi med dig både före, under och efter resan.

Om du söker efter billiga resor till Nordens kanske mest moderna metropol så har du kommit rätt!

Varmt välkommen till TripX & Köpenhamn.

Klicka här för att läsa om de bästa transportmöjligheterna från/till flygplatsen.

Grand Hotel

Grand Hotel erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, bara några minuter från Tycho Brahe Planetarium och Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Copenhagen Christmas Market och Tivolis Kon...
Pris från 2 275:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Copenhagen Crown

Hotel Copenhagen Crown erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, runt hörnet från Stadsmuseet och bara några minuter från Tycho Brahe Planetarium. Detta hotell ligger nära Tivoli och Strøget.
Pris från 2 335:- inklusive flyg!
Se hotell

Best Western Hotel City

Best Western Hotel City erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, runt hörnet från City Safari och bara några minuter från Dansk Arkitektur Center. Detta hotell med miljövänlig profil ligger nära Strøg...
Pris från 2 415:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Du Nord Copenhagen

Hotel Du Nord erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, bara några minuter från Copenhagen Christmas Market och Tivoli.
Se hotell

Best Western Hotel Hebron

Best Western Hotel Hebron erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, bara några minuter från Tycho Brahe Planetarium och Tivoli. Detta hotell med miljövänlig profil ligger nära Copenhagen Christmas Mark...
Pris från 2 485:- inklusive flyg!
Se hotell

Tivoli Hotel

På Tivoli Hotel bor du i hjärtat av Köpenhamn, bara några minuter från V1 Gallery och Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Ny Carlsberg Glyptotek och Havnebadet.
Pris från 2 115:- inklusive flyg!
Se hotell

Ascot Hotel

När du bor på Ascot Hotel i Köpenhamn har du bara några minuter till Tivoli och Strøget. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Rådhuspladsen och Köpenhamns rådhus.
Pris från 2 265:- inklusive flyg!
Se hotell

Absalon Hotel

Absalon Hotel erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, bara några minuter från Tycho Brahe Planetarium och Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor.
Pris från 2 155:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Scandic Webers

Scandic Webers erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, bara några minuter från Tycho Brahe Planetarium och Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Copenhagen Christmas Market och Stadsmus...
Pris från 2 135:- inklusive flyg!
Se hotell

71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, runt hörnet från Nyhavn och Skuespilhuset. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Strøget och Tivoli.
Pris från 2 605:- inklusive flyg!
Se hotell

Scandic Front

Scandic Front erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, runt hörnet från Skuespilhuset och Nyhavn. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Strøget och Tivoli.
Pris från 2 475:- inklusive flyg!
Se hotell

First Hotel Kong Frederik

First Hotel Kong Frederik erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn, runt hörnet från Rådhuspladsen och bara några minuter från Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Köpenhamns rådhus och ...
Pris från 2 065:- inklusive flyg!
Se hotell

The Square Hotel

På The Square bor du i hjärtat av Köpenhamn, runt hörnet från Rådhuspladsen och Tivoli. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Ströget.
Pris från 2 165:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Skt. Petri

Skt. Petri erbjuder ett centralt boende i Köpenhamn. Detta hotell har 5 stjärnor och ligger nära Strøget och Tivoli.
Pris från 2 345:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Sct. Thomas

3-stjärnigt hotell med miljövänlig profil nära Tivoli. Ett prisvärt boende i den populära stadsdelen Vesterbro.
Pris från 1 935:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Copenhagen Island

Utramodernt designhotell på en konstgjord ö i centrala Köpenhamn, nära populära Ködbyen på Vesterbro och nöjesparken Tivoli!
Pris från 2 055:- inklusive flyg!
Se hotell

Copenhagen Admiral Hotel

Bo direkt vid vattnet i en kulturminnesmärkt byggnad från 1780-talet, på praktfulla Copenhagen Admiral Hotel.
Pris från 2 235:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Skt. Annae

Elegant boutiquehotell runt hörnet av Nyhavn, med takterrass och fin utsikt över Köpenhamn!
Pris från 2 325:- inklusive flyg!
Se hotell