• Leof. Iraklidon 89, Isllissou street, Ixia, Ialyssos, Rhodes, South Aegon, Greece
  • +30 2241 096284
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows - All inclusive

All-inclusiveFamiljehotellSol & bad

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows är ett populärt familjehotell med perfekt läge på den fina stranden i Ixia. 

Detta trivsamma all inclusive hotell är ett omtyckt boende och ett utmärkt alternativ för en härlig sol & badresa. Här väljer du om du vill svalka dig i någon av poolerna eller gå några steg för att doppa dig i sköna Medelhavet. Hotellet ligger centralt i Ixia där det finns flera butiker och restauranger att besöka. In till Rhodos stad är det endast fyra kilometer och hit tar du enkelt lokalbuss eller taxi.

Transfern från och till hotellet tar under 20 minuter. Du kan enkelt boka till transfer om du önskar detta samtidigt som du bokar din resa. 

Hotellets poolområde inbjuder till avkoppling med mycket sol och bad. Här trivs alla solsugna. Runt poolen finns sköna solstolar och parasoller. Till barnens stora glädje finns barnpool vid poolterrassen. Här finner barn sin oas. I poolbaren sammanstrålar man gärna för något gott att dricka. 

Här bor man i välutrustade rum. På hotellet finns 224 rum som har bekväma badrum med dusch/badkar samt hårfön. Alla de fina rummen har;

  • Gratis trådlöst internet (WiFi)
  • Luftkonditionering
  • Minibar/kylskåp
  • Värdeskåp (avgift)

All Inclusive innebär att frukost-, lunch- och middagsbuffé samt måltidsdrycker i form av öl, vin, vatten och läsk ingår. Mellan huvudmåltiderna serveras lättare snack. Alkoholhaltiga (ej importerade) och icke alkoholhaltiga drycker erbjuds under vissa tider i angivna restauranger/barer. Detaljerat program erhålls vid ankomst till hotellet. 

Idealiskt boende för både vuxna och barn!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00