Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Oceanis Park - All Inclusive

All-inclusiveFamiljehotellSol & bad

Nyrenoverade Oceanis Park (tidigare Solemar Hotel) är ett populärt hotell som ligger i det populära Ixia-området. Hotellet erbjuder alla semesteringredienser som behövs för en skön och avkopplande semester på Rhodos.

Du promenerar till stranden på mindre än fem minuter och till lokalt centrum i Ixia på ett par minuter. Om du vill besöka Rhodos stad så tar det bara tio minuter med taxi och ungefär tjugo minuter med lokalbuss. Rhodos flygplats ligger ca nio kilometer från hotellet.

Oceanis Park har ett stort och omtyckt poolområde som erbjuder en uppskattad badmiljö. Vid poolen och barnpoolen finns solsängar och parasoller. Här finner såväl barn som vuxna sin favoritplats i den trivsamma badmiljön. I poolbaren serveras läskande drycker och snacks som är inkluderat i All Inclusive-konceptet.

Hotellets rum är bekväma och inredda i klassisk stil (20 kvm). De är alla utrustade med luftkonditionering (avgift), gratis Wi-Fi, satellit-TV, direkttelefon, minikylskåp och säkerhetsfack (avgift).

All Inclusive innebär frukostbuffé mellan kl. 07:00-10:00, varma och kalla snacks (hamburgare, hotdog, pizza, smörgåsar, sallader) i poolbaren mellan kl. 10:00-12:30, lunchbuffé mellan kl. 12:30-14:30, snacks i poolbaren mellan kl. 14:30-18:00 och middagsbuffé i huvudrestaurangen kl. 19:30-21:30. Softdrinks och alkoholhaltiga drycker serveras under lunch & middag samt i poolbaren mellan kl. 10:00-18:00 och i barsalongen mellan kl. 18:00-23:30. (ej importerade märken). OBS! Shorts är inte tillåtet under middagen.

Gratis wi-fi i allmänna utrymmen.

Omtyckt hotell i populära Ixia!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00