Billiga resor till Dublin

Dublin

Irlands största stad och huvudstad, Dublin, är ett pubmecka i gammal charm! Men trots sitt stora utbud av folkliga pubar och rika nöjesliv har Dublin en mantel av lugn över sig, som är karakteristiskt för hela Irland, jag pratar om den ”irländska själen” som går att jämföra lite med Spanjorernas Mañanamañana! Dublin är Europas minsta storstad, med en stor dos charm.

I Dublin blir du bemött med öppna armar och lokalborna är hjälpsamma och vänliga! Till Dublin vallfärdar det breda klientelet, men de mest ”karakteriserade” turisterna är nog ”vännerna” som åker till Dublin tillsammans för att utforska och ge sig hän till stadens sprakande och levnadsglada puls. Här kan du festa fram till småtimmarna och ta del av ett nattliv som många anser vara det bästa i Europa! Missa inte att besöka det kända området Temple Bar som ligger i de gamla stadsdelarna, som är fullt av sköna pubar, charmiga restauranger och trendiga diskotek.

Förutom sitt omtalade nöjesliv är Dublin, trots sin ringa storlek, en global och världsvan stad! På gatorna kan du urskilja historia tillbaka till vikingatiden fram till modern tid och till följd av landets ekonomiska uppgång är och kommer Dublin fortsätta vara en stad att räkna med, som ligger i framkant både gällande utbildning, konst, ekonomi och industriutveckling.

Dublin är idag ett mycket populärt resmål och TripX har handplockade hotell på bästa läge med närhet till de största och mest unika sevärdheterna och ”don't misses”!

Psst: Att befinna sig i Dublin under St Patricks's day borde nästan vara en självklar punkt på allas bucket list!

Tips! Passion för whiskey? Vi vill tipsa om ”Old Jameson Distillery” som är väl värt ett besök. Här avslöjas allt du vill veta om Jamesons whiskey med historia tillbaka till 1700-talet. Här kan du prova olika sorters whiskey, få en guidad tur och äta lunch på The Jamesons Restaurant.

Ta sig runt! Viktigast att komma ihåg att packa ner när du ska till Dublin är bekväma promenadskor. Någon tunnelbana finns det inte och spårvagnen går bara på en enda gata. Att upptäcka staden till fots är det trevligaste och bästa sättet att ta sig runt.

Här kan du läsa mer om Dublin

Klicka här för att läsa om de bästa transportmöjligheterna från/till flygplatsen.

Dublin Central Inn

Välbeläget i centrala Dublin! 3-stjärniga Dublin City In är ett mellanklasshotell med ett utmärkt läge nära O`Connel Street. På bara några minuters promenad når man område Temple Bar.
Pris från 2 225:- inklusive flyg!
Se hotell

Ashling Hotell

Förstklassigt hotell intill Heuston Station! 4-stjärniga Ashling Hotel har utsikt över floden Liffey och ligger centralt i Dublin.
Pris från 3 155:- inklusive flyg!
Se hotell

Cassidy's Hotel

3-stjärniga Cassidys Hotel ligger centralt i Dublin längst upp på O`Connel Street mitt emot Gate Theatre.
Pris från 2 395:- inklusive flyg!
Se hotell

The Morisson Hotel, DoubleTree by Hilton

Boutiquehotellet och 4-stjärniga The Morrison Hotel har utsikt över floden Liffey och ligger tvärs över floden mittemot Dublins pulserande restaurang- och bardistrikt, Temple Bar.
Pris från 3 605:- inklusive flyg!
Se hotell

Arlington Hotel, O'Connell Bridge

Trevligt mellanklasshotell med en välkänd pub!
Pris från 2 315:- inklusive flyg!
Se hotell

Jurys Inn Parnell Street

Trevligt mellanklasshotell med en välkänd pub!
Pris från 2 795:- inklusive flyg!
Se hotell

Academy Plaza Hotel

Fräscht och modernt hotell med ett avundsvärt läge!
Pris från 2 255:- inklusive flyg!
Se hotell

Trinity City Hotel

Boutique-hotell med ett överflöd av design!
Pris från 3 325:- inklusive flyg!
Se hotell

Dublin Skylon Hotel

Prisbelönta Dublin Skylon Hotel är ett lyxigt 4-stjärnigt hotell på bekvämt avstånd mellan flygplatsen & centrum. Här bor du på ett av våra attraktivaste hotell med ”mycket semester för pengarna”!
Pris från 2 435:- inklusive flyg!
Se hotell

Holiday Inn Express Dublin City Centre

Holiday Inn Express Dublin City Centre erbjuder ett centralt boende i Dublin, runt hörnet från Temple Bar och Gate Theatre.
Pris från 3 215:- inklusive flyg!
Se hotell

Charleville Lodge Hotel

Charleville Lodge Hotel ligger i en elegant viktoriansk byggnad, bara 15 minuters promenad från O'Connell Street. Här välkomnas du med en stor dos värme och humor!
Pris från 2 895:- inklusive flyg!
Se hotell

Jurys Inn Dublin Hotel Christchurch

På Jurys Inn Dublin Christchurch med sin miljövänliga profil bor du i hjärtat av Dublin, runt hörnet från Temple Bar och mittemot Christ Church Cathedral.
Pris från 2 935:- inklusive flyg!
Se hotell

Harding Hotel

Harding Hotel ligger i det livliga distriktet Temple Bar med utsikt över Christ Church Cathedral.
Pris från 2 755:- inklusive flyg!
Se hotell

Clontarf Castle Hotel

Clontarf Castle Hotel i Dublin (Clontarf) ligger i ett slott från 1000-talet och erbjuder en fascinerande hotellvistelse, bara 10 minuter från centrum!
Pris från 3 465:- inklusive flyg!
Se hotell

The Spencer Hotel

På The Spencer bor du i hjärtat av Dublin, och hotellet är bekvämt beläget vid floden Liffey som sträcker sig genom staden.
Pris från 3 225:- inklusive flyg!
Se hotell

The Castle Hotel

På Castle Hotel bor du i hjärtat av Dublin! Detta hotell med familjevänlig profil ligger nära Half Penny-bron, O'Connell Street och nöjesdistriktet Temple Bar.
Pris från 2 595:- inklusive flyg!
Se hotell

The Clarence Hotel Dublin

The Clarence Hotel Dublin är ett fantastiskt hotell som du garanterat kommer att vilja återvända till. Bo där det händer!
Pris från 3 505:- inklusive flyg!
Se hotell

Handels Hotel Temple Bar

Elegant 3-stjärnigt mellanklasshotell med ett oslagbart läge i centrala Dublin, mitt i pulserande Temple Bar-området.
Pris från 2 625:- inklusive flyg!
Se hotell