Billiga resor till Dubrovnik

Dubrovnik

I tidernas begynnelse var Dubrovnik en ö. Men under tusentalet tröttnade de bekväma invånarna på denna olägenhet och fyllde igen sundet mellan fastlandet och Dubrovnik. De följande sexhundra åren blev Dubrovniks storhetstid. Men en morgon 1667 tog allt slut på några minuter. En fruktansvärd jordbävning ödelade stora delar av staden och den efterföljande flodvågen tillintetgjorde den framgångsrika handelsflottan i ett nafs. Inte förrän efter andra världskriget under Titos styre återsåg Dubrovnik invånarna någon form av renässans, nu i form av kurort för partipampar från Östeuropa. Och så kunde det fortsatt om inte serberna av ren skär avundsjuka belägrade och började ösa granaterna över denna obeskrivligt vackra stad. Träffsäkerheten var så där, och det första offret var en serbisk författare, samtidigt som de ödelade den serbisk-ortodoxa kyrkan. Idag kan endast den skarpsynte notera spår av förödelsen, främst i att del takpannor och stenbeläggning har en ljusare nyans. Det finns en del platser som man måste besöka en eller flera gånger i livet, Dubrovnik är en av dem!

Hur vill du bo?

Flera av oss som arbetar på TripX har många års erfarenhet av att arrangera resor till Dubrovnik. Våra hotell har vi funnit genom våra stora kunskap om Dubrovnik och våra snart livslånga kontakter med hotellägarna. Du kan alltid förvänta dig god kvalitet till ett ytterst rimligt pris. På TripX.se finner du hotell för nästan varje smakriktning och plånbok, allt från enklare mellanklass till 5-stjärniga topphotell.

Direktflyg till Dubrovnik

Vi samarbetar med alla välkända flygbolag som flyger direkt eller med ett kort stopp på vägen till flygplatsen i Dubrovnik. Du behöver bara skriva in varifrån och när du vill resa i sökmaskinen och efter ca 15-20 sekunder kommer alla lediga hotell och samtliga flygmöjligheter upp på din skärm. Till just Dubrovnik är det normalt Norwegian som erbjuder den bästa och mest prisvärda flygmöjligheten. Men jämför alltid, ibland dyker där någon flygkombination som kan spara dig stora pengar.

Transfer till ditt hotell

Vi på TripX försöker alltid underlätta för dig och därför kan man om man så önskar tilläggsboka transfer från och till Dubrovniks flygplats. Du kan normalt alltid välja mellan busstransfer eller privat taxitransfer.

Beställ din resa på nätet! Billigt, enkelt, snabbt och tryggt.

När du bokar din resa till Dubrovnik hos TripX omfattas du alltid av den svenska resegarantilagen. Vi som arbetar på TripX har som målsättning att erbjuda de mest prisvärda resorna. Vi är dock ytterst noga med att inte tumma på kvalitet och säkerhet. Det skall vara lätt och bekvämt att resa med oss, både före, under och efter resan! Om du har frågor eller önskar kompletterande information om din resa till Dubrovnik, så är det bara att slå en signal för personlig service.

Valamar Lacroma Dubrovnik

Modernt och populärt förstaklasshotell, beläget på den vackra Babin Kuk halvön, strax utanför Dubrovnik.
Pris från 4 985:- inklusive flyg!
Se hotell

Tirena Sunny Hotel by Valamar

3-stjärniga Tirena Sunny Hotel by Valamar är vackert beläget på Babin Kuk halvön strax utanför Dubrovnik. Hotellet är omgivet av prunkande grönska.
Pris från 3 215:- inklusive flyg!
Se hotell

Komodor Hotel

Trevligt mellanklasshotell som erbjuder en trivsam atmosfär. Kort promenadavstånd till stranden och Lapad Bay.
Pris från 3 045:- inklusive flyg!
Se hotell

Neptun Hotel

Underbart havsläge på Lapad halvön, med en utsikt som är magnifik.
Pris från 5 675:- inklusive flyg!
Se hotell

Splendid Hotel

Prisvärt hotell med toppläge i Dubrovnik! Här får du ett havsnära boende bara några kilometer från de medeltida stadsdelarna.
Pris från 3 465:- inklusive flyg!
Se hotell

Cavtat Hotel

Här bor du på första parkett med en underbar vik som närmsta granne. Den charmerande orten Cavtat ligger bara några stenkast bort.
Pris från 3 775:- inklusive flyg!
Se hotell

Grand Park Hotel Dubrovnik

Modernt förstaklasshotell med toppläge på Lapad-halvön. Här får du ett härligt poolområde och endast 150 meter bort väntar stranden.
Pris från 3 765:- inklusive flyg!
Se hotell

Orphee Hotel

Charmigt hotell med ett underbart havsläge! Utsikten från poolområdet är vackrare än när fåglar sjunger.
Se hotell

Plat Villas

Trevligt lägenhetsboende med ett underbart läge. Här kan du njuta av ett magnifikt poolområde med en oslagbar havsutsikt!
Pris från 2 705:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Adriatic

Bo nära både strand och centrum och ändå ha pengar över till annat? Då är Hotel Adriatic något för dig.
Pris från 2 455:- inklusive flyg!
Se hotell

Vis Hotel

Hotel Vis är ett mycket prisvärt mellanklasshotell som ligger direkt anslutning till havet vid den sköna Lapadbukten, nära till Gamla Stan i Dubrovnik.
Pris från 3 115:- inklusive flyg!
Se hotell

Lero Hotel

Trevligt och populärt mellanklasshotell med bra läge mellan Lapadhalvön och endast 20 min promenad till Gamla Stan. Nära både till strand och centrum.
Pris från 4 935:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Mlini

Nybyggt och fräscht hotell med modern touch! Hotellet ligger i den mysiga byn Mlini med nära till strand och natursköna omgivningar.
Pris från 3 765:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Albatros - All Inclusive

Perfekt hotell för familjer som vill ha en avkopplande semester med All Inclusive inkluderat.
Pris från 5 205:- inklusive flyg!
Se hotell

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

Ett nybyggt 5-stjärnigt hotell beläget i den mysiga lilla byn Mlini. Passar för alla som vill bo på ett förstklassigt hotell med många faciliteter.
Pris från 4 345:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Epidaurus - All Inclusive

Vill ni bo på ett avkopplande hotell med All Inclusive, i den trevliga och lugna orten Cavtat. Då ska ni läsa mer om det här!
Pris från 4 095:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Astarea 1 & 2

Prisvärt och populärt mellanklasshotell! Här bor du i den pitoreska byn Mlini, drygt en mil från Gamla Stan i Dubrovnik. Perfekta för semesteravkoppling.
Pris från 3 205:- inklusive flyg!
Se hotell

Boutique Hotel More

Underbart och spännande boutique-hotell med ett fantastiskt havsläge!
Pris från 6 235:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Croatia Cavtat

Topphotell med ett bedövande vackert havsläge. Här får du en drömsemester!
Pris från 4 955:- inklusive flyg!
Se hotell

Rixos Libertas Dubrovnik

Boutique-hotell med ett paradläge, endast tjugo minuters promenad från Old Town i Dubrovnik.
Pris från 5 655:- inklusive flyg!
Se hotell

Grand Villa Argentina

Designhotell av bästa märke med ett privilegierat läge. Den Unesco-listade historiska delen av Dubrovnik ligger bara fem minuters promenad bort.
Pris från 7 135:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Kompas Dubrovnik

Populärt designhotell med ett avundsvärt havsläge! Stranden ligger femtio meter från Kompas!
Pris från 5 895:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Lapad

Vackert hotell som ligger i en historisk byggnad, omgiven av en stor utomhuspool och grönskande palmer. Här får du ett rofyllt läge med utsikt över hamnen.
Pris från 4 955:- inklusive flyg!
Se hotell

Villa Valjalo

Familjära Villa Valjalo erbjuder ett enkelt lägenhetsboende på halvön Lapad, en kort resa från Dubrovniks gamla stadskärna.
Pris från 2 375:- inklusive flyg!
Se hotell

Apartments Dubelj

Lantligt och familjärt lägenhetsboende i vackra omgivningar. En småbåtshamn ligger 400 hundra meter bort.
Pris från 2 115:- inklusive flyg!
Se hotell