Billiga resor till Zadar

Zadar

Zadar är en charmig hamnstad på en halvö i norra Dalmatien vid Adriatiska havet. Zadar är en välkomnande destination med ett intressant förflutet, som sträcker sig 3000 år tillbaka, med massor av efterlämningar från romartiden och pittoreska kullerstensgränder kantade av caféer & restauranger.

Kroatiens skärgård rymmer tusentals öar, stora som små, som bara väntar på att bli upptäckta. Zadar är en utmärkt utgångspunkt för din solfyllda semester i Kroatien! Enbart i Zadars vackra skärgård finns över 300 öar som omges av Adriatiska havets kristallklara vatten.

Stadens största attraktioner hittar du nere vid kajen, nära "gamla stan", och det är främst den världsomtalade havsorgeln, som spelar en fin och varierad melodi med havets och vågornas hjälp. Havsorgeln är en populär mötesplats och ett självklart turistmål under din Zadarvistelse. Granne med havsorgeln finns en annan modern skapelse, Hälsning till solen. Liksom havsorgeln är det arkitekten Nikola Basic som ligger bakom denna konstnärliga skapelse som kan beskrivas som en stor rund solpanel i glas, som skapar ett fascinerande ljusspel tillsammans med tonerna från havsorgeln.

Zadar - En juvel på den adriatiska skärgården!

När du bokar din resa till Zadar hos TripX omfattas du av den svenska resegarantilagen. Vi på TripX skall alltid erbjuda de mest prisvärda resorna utan att kompromissa med kvaliteten och tryggheten. En resa till Zadar skall vara enkel att boka och självklart billig. När du resor med TripX, så är vi med dig både före, under och efter resan!

 

Club Funimation Borik

Borike! En fantastisk stadsdel och kustmiljö fyra kilometer norr om gamla staden i Zadar! Club Funimation Borik erbjuder ett toppmodernt boende för hela familjen.
Pris från 5 725:- inklusive flyg!
Se hotell

Mediteran

Bästa servicen i Zadar? Ett trevligt hotell med gångavstånd till såväl restauranger, busstation som flera solfyllda stränder!
Pris från 3 455:- inklusive flyg!
Se hotell

Bluesun Alan

Bo på familjevänliga Bluesun Hotel Alan nära stranden i Starigrad och bara några minuter från centrum! En kort bilresa och du är i historiska Zadar.
Pris från 2 855:- inklusive flyg!
Se hotell

Crvena Luka Hotel & Resort

Populära Crvena Luka Hotel & Resort ligger vid havet i Biograd na Moru, nära Bouganvillle Divers och Vranskosjöns naturpark.
Pris från 3 925:- inklusive flyg!
Se hotell

Family Hotel Diadora

När du bor på Family Hotel Diadora i Zadar (Petrcane) har du utomordentliga förutsättningar för en fantastisk resa i en härlig semestermiljö för hela familjen!
Pris från 6 265:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Adriana

En gömd pärla på Adriatiska havets fina kustlinje!
Pris från 5 575:- inklusive flyg!
Se hotell

Premium Apartments Senia

Har du drömt om paradiset? Detta är den plats där dina drömmar blir verklighet.
Pris från 4 185:- inklusive flyg!
Se hotell

Falkensteiner Hotel Donat - All Inclusive

På Hotel Donat bor du i hjärtat av Zadar, nära Solhälsning och stadens historiska katedral. Detta hotell med all-inclusive ligger i en lummig miljö med havet som närmsta granne!
Pris från 3 095:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Pinija

I den charmiga medeltidsbyn Petrcane (Zadar), vid grönskande tallskog och granne med det kristallklara vattnet hittar ni denna hotellpärla!
Pris från 3 035:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel President

Detta hotell har 4 stjärnor och erbjuder en anrik och fin boendemiljö med historia i väggarna!
Se hotell

Hotel IN

Populära Hotel IN erbjuder ett centralt och modernt boende precis vid den charmfulla småbåtshamnen med sitt stora utbud av glasscaféer, barer och butiker.
Pris från 2 505:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Punta

Hotel Punta ligger i den trevliga orten Vodice och omsluts av en 100 år gammal pinjeskog, på en grön platå med utsikt över den vackra dalmatiska skärgården!
Pris från 2 605:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Olympia Sky

Olympia Sky hotell öppnade sommaren 2017 och erbjuder 148 enheter varav 18 sviter. Toppmodernt lyxhotell med bästa strandläge!
Pris från 4 435:- inklusive flyg!
Se hotell

Rivijera Hotel Jadran

På paradläge, endast tio minuters promenad från den uppskattade stranden med sitt turkosklara vatten och granne med den charmiga småbåtshamnen!
Pris från 2 795:- inklusive flyg!
Se hotell

Villas Arausana & Antonina

Överge dig själv till den charmerande kuststräckan längs det turkosklara Adriatiska havet, en av Medelhavets finaste plaster, och checka in på Villas Arausana & Antonina.
Pris från 3 185:- inklusive flyg!
Se hotell

Falkensteiner Hotel & Spa ladera

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera ligger i Petrcane (Zadar), nära stranden, och har 5 gigantiska stjärnor!
Pris från 6 575:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Adriatic Biograd na Moru

Hotel Adriatic är det första riktiga designerhotellet på den kroatiska kusten, och här bor du på första parkett ut mot havet och stranden.
Pris från 3 225:- inklusive flyg!
Se hotell