Billiga resor till Attard

Attard

Malta har genom historien varit en smältdegel av olika civilisationer som gett influenser till denna lilla ögrupp som består av de bebodda öarna Malta, Gozo och Comino samt de obebodda öarna Cominotto, San Paulo och Filfla. Malta erbjuder en palett av semesteringredienser som i symbios ger de allra bästa förutsättningarna för en innehållsrik solsemester. Solen är ständigt närvarande, maten smakrik, med inspiration från både det italienska och nordafrikanska köket, ett överflöd av chica barer och trendiga restauranger samt oändliga kulturskatter med den forna huvudstaden Mdina och den nuvarande, Valetta, som viktigaste smakprov. De flesta besökarna väljer att bo i Bugibba, St. Julians eller Sliema som välkomnar med sin maltesiska gästfrihet. Attard ligger 7 kilometer väster om huvudstaden Valletta, och här bor ni prisvärt och bekvämt vid den trevliga hamnpromenaden på ST Bayview Hotel & Apartments.

Om du längtar efter en solresa med en touch av storstad samtidigt som du kan tillägna dig obegränsat med kulturella och historiska upplevelser, då är Malta ditt nästa resmål!

Hur flyger man till Malta?

Det finns inte så många flygbolag som flyger direkt till Malta utan ofta måste man gör en mellanlandning på vägen. Dock så erbjuder både SAS, Ryanair och Norwegian direktflygningar från Skandinavien till Luga, Maltas flygplats. Om du väljer viaflyg antingen ena sträckan eller tur och retur så trafikerar Airberlin, Brussels Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa, Swiss m fl Malta med bra tidtabeller. Ofta är det billigast att välja ett flygbolag på vägen till Malta och ett annat under hemresan.

Hur vill du bo?

Vi på TripX har varit mycket noggranna när vi valt ut våra hotell. Oavsett om du vill bo på ett typiskt Malta-hotell av mellanklass, ett litet boutiquehotell eller ett lyxigt förstaklasshotell så kommer du finna din mest prisvärda resa på TripX. Vi som arbetar på TripX har varit många gånger på Malta under de senaste tjugo åren och vet var man finner hotellpärlorna, alltid till rätt pris. Läs om våra hotell, jämför priserna och boka din resa till Malta!

Transfer till ditt hotell

Malta är en liten ö och avstånden är därför relativt små. Du kan i samband med att du bokar din resa lägga till taxitransfer taxitransfer om du vill ha allt bokat och klart innan avresan. Normalt kan du räkna med en kvart till St. Julian’s och Sliema eller en knapp halvtimme till hotellen som ligger längs med Maltas nordvästra kust.

Beställ din resa på nätet! Billigt, enkelt, snabbt och tryggt.

När du beställer din resa till Malta hos TripX omfattas du av den svenska resegarantilagen. Vi på TripX vill alltid erbjuda de billigaste resorna utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet. Det skall vara enkelt och bekvämt att resa med TripX, både före, under och efter resan! Har du frågor eller önskar mer information så är du alltid välkommen att slå oss en signal.

Externa länkar

Vi hoppas att ovanstående information har inspirerat dig inför din resa Till Malta. Förutom Google vill vi rekommendera nedanstående källor med tips och råd.

http://www.visitmalta.com/se/

http://www.maltairport.com/en/home.htm

http://www.geografi.nu/malta.php

http://themaltaguide.com/

ST Bayview Hotel & Apartments

Populärt hotell med ett perfekt läge precis vid strandpromenaden!
Pris från 1 625:- inklusive flyg!
Se hotell

Labranda Rocca Nettuno Suites

Boutique-hotell på första parkett i Sliema!
Pris från 1 735:- inklusive flyg!
Se hotell