Billiga resor till Marrakech

Marrakech

Mängder med färger, oändligt med dofter och en blandning av okända eller kända ljud möter dig i spännande Marrakech. Här är det nästan ofrånkomligt att bli förförd av den mytomspunna atmosfären, de snöklädda atlasbergen i bakgrunden, de världsberömda basarerna eller av att livet är så intensivt och annorlunda i Marrakech.

Om du går vilse i medinans trånga och outsinliga gränder är du varken den första eller sista, men hav tröst, gästfrihet och vänlighet är ett utmärkande drag hos invånarna. Du har vid det här laget säkert blivit bjuden på underbart gott mintte och kanske lagt på dig några kalorier extra i form av de lokala bakverken. Om hungern fortfarande gör sig påmind så är ett besök på Dar Yacout ett måste. En mer romantisk miljö får du leta efter, rosenblad, lanternor och porlande vattenfall tillsammans med sagolikt välsmakande mat gör besöket till en högtidsstund. Det är inte lönt att leta efter menyerna här, för det finns inga, maträtter anländer bara i en strid ström tills vi inte orkar mer.

Marrakechs hjärta, Djemaa el Fna är torget där kvällarna alltid börjar, när platsen förvandlas från marknad till ett mattempel bestående av hundratals matstånd. Dofter och ljud ackompanjerar den välkryddade maten på ett förtjänstfullt sätt. Marrakech är inte bara spännande, det fyller våra sinnen med intryck som få andra platser. När reser du till Marrakech?

Obs! De marockanska myndigheterna har infört en turistskatt på övernattningar. På samtliga hotell och lägenhetshotell tas det ut en extra skatt. Barn under 2 år är undantagna från turistskatt. Skatten betalas direkt till hotellet på plats. Pris per person och natt: 1-4,5 euro, beroende på hotellets klassificering.

Din resa till Marrakech bokar du snabbt och enkelt på nätet!

När du bokar din resa till Marrakech hos TripX så har du alltid tryggheten av att våra semesterresor omfattas av den svenska resegarantilagen. Vi vill alltid skapa de billigaste resorna utan att tumma på kvaliteten eller tryggheten. På TripX.se är det både bekvämt, snabbt och framförallt prisvärt att boka sin resa. Även om vi är ett modernt internetbaserat reseföretag, så finns vi hands både före, under och efter resan. Du är alltid välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning.

Amine Hotel

Populärt mellanklasshotell med bra läge i spännande Marrakech!
Se hotell

Labranda Aqua Fun Club - All Inclusive

Hotel Albatros Aqua Fun Club är ett 5-stjärnigt All Inclusive paradis med inte mindre än tio pooler. Hotellet är en veritabel baddröm för familjer. 5-stjärnigt familjeparadis med All Inclusive!
Pris från 4 015:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Marrakech Semiramis

Hotel Marrakech Semiramis är ett trevligt och uppskattat hotell som erbjuder en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka Marrakech
Pris från 3 255:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Farah Marrakech

På Hotel Farrah Marrakech bor man riktigt bra och centralt i Marrakech, med närhet till det mesta denna underbara stad erbjuder.
Pris från 3 325:- inklusive flyg!
Se hotell

Opera Plaza Hotel

Hotel Opera är ett utmärkt förstaklasshotell med uppskattat läge i spännande Marrakech!
Pris från 3 625:- inklusive flyg!
Se hotell

Eden Andalou AquaPark & Spa - All Inclusive

Hotel Eden Andalou Aquapark & SPA är ett 5-stjärnigt All Inclusive paradis med vattenpark som erbjuder en fantastisk semestermiljö.
Pris från 4 395:- inklusive flyg!
Se hotell

Atlas Asni Marrakech

Bättre mellanklasshotell med fina faciliteter. Här får du en inbjudande poolmiljö och promenadavstånd till Grand Poste Gueliz.
Pris från 3 355:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Rawabi Marrakech & Spa

Populärt fullservicehotell med ett avundsvärt läge. Här kan du alternera mellan lata dagar vid poolen och historiska upptäcktsfärder.
Pris från 3 265:- inklusive flyg!
Se hotell

Adam Park Hotel & Spa

Lyxigt förstaklasshotell på paradläge! Oavsett om du önskar högklassiga restauranger eller en avkopplande Spa-miljö, bör du läsa mer här!
Pris från 4 175:- inklusive flyg!
Se hotell

Kasbah Caracalla Boutique Hotel

Fantastiskt boutiquehotell som är inrymt i ett arabiskt palats. Den trendiga marockanska inredningsstilen och utsikten över Atlas-bergen är magnifik!
Pris från 3 965:- inklusive flyg!
Se hotell

Kech Boutique Hotel & Spa

Ett ytterst bekvämt och semestervänligt förstaklasshotell. Kanske inte så mycket boutique, men ett perfekt val för din långweekend i Marrakech!
Pris från 3 815:- inklusive flyg!
Se hotell

Atlas Medina Hotel & Spa

Praktfullt lyxhotell med ytterst semestervänliga faciliteter. Här får du en perfekt utgångspunkt när du skall upptäcka fascinerande Marrakech!
Pris från 3 755:- inklusive flyg!
Se hotell

Hivernage Hotel & Spa

Topphotell med ett paradläge i Marrakech. På en dryg kvarts promenad når du fram till den spännande och fascinerande Medinan.
Pris från 4 585:- inklusive flyg!
Se hotell

Kenzi Club Agdal Medina - All Inclusive

Förstklassigt hotell med All Inclusive. Här får du en perfekt semestermiljö med fina faciliteter i närheten av den fascinerande Medinan!
Pris från 5 435:- inklusive flyg!
Se hotell

Iberostar Club Palmeraie Marrakech - All Inclusive

Iberostar Club Palmeraie Marrakech ligger i 10 hektar vackra trädgårdar med olivträd och palmer, i hjärtat av Marrakechs palmoas i Marocko. Ett häpnadsväckande resorthotell i traditionell marockansk stil, för hela familjen!
Pris från 4 175:- inklusive flyg!
Se hotell

La Mamounia Marrakech

Med sitt bekväma läge i centrum av färgstarka Marrakech utgör det här 5-stjärniga hotellet en ideal bas för äventyr i staden. Här finns bland annat ett gym, turkiskt ångbad, bastu & inomhus- och utomhuspool.
Pris från 10 545:- inklusive flyg!
Se hotell