Billiga resor till Oslo

Oslo

Norges största stad har växt till sig till en riktig metropol med ny intressant arkitektur, museer, restauranger och shopping. Oslo är en av de snabbast växande städerna i Europa och erbjuder ett kontrastrikt utbud av kultur, parker, nöjen och läckra matställen.

Här finns ett livligt stadsliv med museer och konst i världsklass. Samtidigt har man lyckats behålla charmen och småstadskänslan.

https://www.visitoslo.com/

Scandic Karl Johan

Scandic Karl Johan har ett lugnt men ändå centralt läge bara cirka 1 minuts promenad från den största shoppinggatan i Oslo och 1 km från centralstationen.
Pris från 1 895:- inklusive flyg!
Se hotell

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Det attraktiva Radisson Blu Scandinavia Hotell, som är beläget med cirka 5 minuters promenad från kungliga slottet och 10 minuters promenad från centralstationen. Hotellet erbjuder en uppvärmd inomhusbassäng och utomhusbassäng.
Pris från 2 095:- inklusive flyg!
Se hotell

Comfort Hotel Grand Central

På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation, i stans hetaste område. Du har flygtåget, shopping och nöjen runt knuten. Hotellet ligger i det livliga området Bjorvika, här hittar flera restauranger, barer och butiker på gångavstånd.
Pris från 2 025:- inklusive flyg!
Se hotell

Thon Hotel Terminus

Thon Hotel Terminus erbjuder ett centralt boende i Oslo, runt hörnet från Spektrum och Oslo City köpcentrum. Detta är ett mycket omtyckt hotell av våra gäster och ett av våra favorithotell i Oslo.
Se hotell

Park Inn by Radisson Oslo

Här bor du i hjärtat av Oslo. Park Inn by Radisson Oslo ligger cirka 3 minuters promenad från Oslos största shoppinggata, Karl Johans gate.
Pris från 1 915:- inklusive flyg!
Se hotell

Comfort Hotel Xpress Central Station

Här bor du på ett supercentralt läge mitt i Oslo med gångavstånd till de flesta av Oslos sevärdheter.
Pris från 1 895:- inklusive flyg!
Se hotell

Best Western Karl Johan Hotell

Best Western Karl Johan Hotel ligger i en 1800-talsbyggnad på Oslos huvudgata Karl Johans Gate, mindre än 500 meter från Kungliga slottet.
Pris från 1 895:- inklusive flyg!
Se hotell

Scandic Victoria Oslo

Centralt beläget hotell vid Karl Johans gate, Stortinget och Spikersuppa och med Aker Brygge, området Tjuvholmen och Akershus fästning på gångavstånd.
Pris från 2 055:- inklusive flyg!
Se hotell

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Välkommen till Clarion Collection Hotel Folketeateret, ett designhotell i centrala Oslo. Med caféer, restauranger, shopping och uteliv precis utanför dörren.
Pris från 2 135:- inklusive flyg!
Se hotell

Scandic Byporten

Bo på ett av Oslos mest centrala hotell. Hotellet ligger under samma tak som Byporten shoppingcenter och på gångavstånd från Karl Johans gate samt Oslos centralstation ligger alldeles bredvid hotellet!
Pris från 1 965:- inklusive flyg!
Se hotell