Billiga resor till Ryssland

Ryssland

Metropol Hotel Moscow

Detta historiska hotell ligger mittemot Bolsjojteatern i hjärtat av Moskva. Här erbjuds du ett boende i lyxig klassisk stil med moderna faciliteter.
Pris från 3 815:- inklusive flyg!
Se hotell

Arbat House Hotel

Detta trevliga mellanklasshotell ligger i hjärtat av Moskva i ett lugnt område. Här ifrån har du nära till alla huvudsevärdheter.
Pris från 2 845:- inklusive flyg!
Se hotell

Cosmos Hotel by Intourist Hotel Group

Beläget vid ett grönområde precis vid mässhallen All-Russian erbjuder Cosmos Hotel ett utmärkt boende för affärsresenärer. Tunnelbanestationen Exhibition Center VDNKh ligger en kort promenad bort.
Pris från 2 495:- inklusive flyg!
Se hotell

Golden Ring Hotel

Detta lyxhotell är beläget i Moskvas historiska kvarter med närhet till flera sevärdheter. Från hotellets populära takterrass får du en fantastisk panoramautsikt över staden.
Pris från 3 095:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

Byggt redan 1903 har Hotel National blivit ett historiskt landmärke i Moskva. Detta förstklassiga hotell ligger centralt nära både Bolsjojteatern och Röda torget.
Pris från 4 105:- inklusive flyg!
Se hotell

Maxima Panorama

Detta trivsamma 3-stjärniga hotell är perfekt för affärsresenärer då det ligger i Moskvas affärsdistrikt.
Pris från 2 465:- inklusive flyg!
Se hotell

Astrus Moscow City Hotel

Astrus Moscow City Hotel är ett av de största hotellen i Moskva. Här bor du i ett grönt område en kort tunnelbaneresa från stadens centrala delar.
Pris från 2 805:- inklusive flyg!
Se hotell

Garden Ring Hotel

Detta hotell är beläget i Moskvas affärsdistrikt. Garden Ring Hotel är ett trevligt hotell som erbjuder ett bekvämt boende i en inbjudande miljö.
Pris från 2 925:- inklusive flyg!
Se hotell

Kebur Palace Hotel

Bland historiska sevärdheter ligger detta trivsamma hotell. Här erbjuds du ett boende i en varm och mysig miljö. Några av Moskvas bästa restauranger ligger nära!
Pris från 3 945:- inklusive flyg!
Se hotell

Marco Polo Presnja Hotel Moscow

Marco Polo Presnja Hotel Moscow ligger i Moskvas historiska delar. Från hotellet har du nära till flera sevärdheter så som Röda torget, Kremlin och Bolshoi teatern.
Pris från 2 915:- inklusive flyg!
Se hotell

Holiday Inn Moscow Sokolniki

Som namnet tyder på ligger detta trivsamma hotell intill Sokolnikiparken. Hotellet har nära till All Russian mässhall och bra förbindelser till andra delar av Moskva.
Pris från 2 645:- inklusive flyg!
Se hotell

Baltschug Kempinski

Detta lyxhotell är beläget i Zamoskvorechye som är Moskvas historiska kvarter och hjärtat av staden. Här ifrån har du nära till alla av stadens huvudsevärdheter.
Pris från 4 495:- inklusive flyg!
Se hotell

Intercontinental Moscow - Tverskaya

På detta moderna lyxhotell bor du i hjärtat av Moskva och har en fin utsikt över staden. Du tar dig enkelt runt i staden från den närliggande tunnelbanestationen.
Pris från 3 585:- inklusive flyg!
Se hotell

Katerina City Hotel

Vill du känna dig som hemma är det är du ska bo! Katerina City Hotel kallas lilla Sverige i Moskva för sin skandinaviska inredning.
Pris från 2 995:- inklusive flyg!
Se hotell

Moscow Marriott Tverskaya Hotel

På en av Moskvas mest välkända gator Tverskaya Street i en historisk byggnad ligger detta omtyckta hotell.
Pris från 3 265:- inklusive flyg!
Se hotell

Radisson Slavyanskaya Hotel & Business Center

Vid Moskvafloden endast en kort promenad från Röda torget ligger detta trivsamma hotell. Här erbjuds du ett bekvämt boende med fina faciliteter.
Pris från 2 865:- inklusive flyg!
Se hotell

Sk Royal Hotel

Detta trivsamma hotell ligger nära Crocus Expo och nöjescentret Rio. Sk Royal Hotel erbjuder du fräscha rum med klassisk inredning.
Pris från 2 605:- inklusive flyg!
Se hotell

Bagration Hotel

Detta 3-stjärniga hotell ligger i hjärtat av Moskva nära de kända gatorna Prechistenka och Ostozhenka. Du når resten av staden enkelt från den närliggande tunnelbanan.
Pris från 3 305:- inklusive flyg!
Se hotell

Aerostar Hotel Moscow

Mittemot Petrovskijparken vid en av Moskavas huvudvägar ligger detta mellanklasshotell. Här bor du bra både om du är i staden på jobb eller semester!
Pris från 2 495:- inklusive flyg!
Se hotell

Golden Apple Boutique Hotel

Välkomnen till Golden Apple Boutique Hotel! Detta eleganta hotell ligger centralt och erbjuder ett stilfullt och förstklassigt boende.
Se hotell