Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Laumon Hotel Barcelona

Storstad

Modernt och superfräscht hotell som tilltalar många! Hotellet har en liten terrass med panoramautsikt över Barcelona.

Laumon Hotel är ett utmärkt alternativ när resesällskapet önskar ett modernt och prisvärt boende i Barcelona, lite utanför turiststråken. När du bor på Laumon Hotel har du fina förutsättningar för en minnesrik semester i denna pulserande metropol, med direkt närhet till utmärkta allmänna förbindelser. I hotellets närområde finns trendiga barer och chicka restauranger. Närmsta tunnelbanestation, Sagrera ligger några minuters promenad från Laumon.

De 28 hemtrevliga och ljusa rummen på Laumon Hotel erbjuder ett bekvämt boende med moderna och angenämt inbjudande rumsalternativ. De fina rummen har privata badrum med alla faciliteter. Samtliga av de väldisponerade rummen har; gratis trådlöst internet (WiFi), luftkonditionering, värdeskåp (avgift) och plastma-TV med satellitkanaler.

Hotel Laumon erbjuder även lägenheter mittemot hotellet. Du som bokar en lägenhet har tillgång till hotellets faciliteter.

Cykeluthyrning kan ordnas på hotellet och personalen kan hjälpa till med turistinformation och biljettservice. 

På hotellet finns en restaurang som serverar spanska specialiteter fram till 1700. I lobbybaren tar man gärna en drink efter en häftig dag i Barcelona.

Prisvärt boende i Barcelona!

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

OBS! En turistskatt på 1–3 euro/ person och natt betalas direkt till hotellet vid ankomst. Gäller alla resenärer över 17 år.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00