logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria

Från utskälld semesterfabrik till en mångfacetterad semestermetropol – Gran Canarias utveckling under de senaste tjugo-trettio åren är anmärkningsvärd. Idag finns här något för alla, ja kanske inte för backpackers, men alla andra.

Den trendige söker sig till Las Palmas som idag är en pulserande, romantisk och klassisk storstad, ett Rio i miniatyr. Den nostalgiske väljer San Agustín som sedan länge varit en favorit bland de som saknar sjuttiotalet och charterns vagga. Den nöjeslystne finner sitt lystmäte i Playa del Inglés som aldrig tycks sova helt och hållet. Den bekväme attraheras av Maspalomas som oftast erbjuder bungalowboende i en anmärkningsvärd grönska. Den lyxlystne sneglar alltmer på det senaste tillskottet bland semesterorter, Meloneras med alla sina lyxhotell och märkesaffärer.  Den snobbige väljer gärna Arguineguin som är lite mindre charter, men ändå inte. Soldyrkaren trivs allra bäst i solsäkra Puerto Rico med sin kompletta infrastruktur för en sol- och badsemester. Romantikern återvänder gärna till pittoreska Puerto de Mógan som präglas av sin fiske- och yachthamn.

Dessa generaliserande beskrivningar av de mest populära orterna på Gran Canaria är givetvis inte hela sanningen, men de ger dig kanske en liten fingervisning….

Oavsett dina preferenser, Gran Canaria är ett svårslaget resmål för en veckas solsemester!

Hur vill du bo?

Vi som arbetar på TripX har många års erfarenhet av att arrangera resor till spanska resmål, och speciellt till Gran Canaria. Alla hotell som du hittar på TripX är personligen utvalda av oss för att erbjuda extra mycket värde för dina pengar oavsett hur många stjärnor som du vill ha på ditt boende. Du kan alltid förvänta dig god kvalitet till ett ytterst rimligt pris. På TripX.se finner du hotell för varje smak och resebudget, allt från enklare mellanklass till 5-stjärniga lyxhotell.

Transfer till ditt hotell

Önskar du transfer från flygplatsen till och från ditt hotell bokar du detta enkelt och bekvämt samtidigt som du bokar resan. På Gran Canaria kan du välja antingen en prisvärd privat taxitransfer eller busstransfer som alltid är billigast.

TripX är specialist på resor till Gran Canaria. Vi har personligen handplockat hotellen som alla är prisvärda utifrån sin standard. Oavsett om du letar efter bra mellanklasshotell eller lyxiga restorthotell på Gran Canaria så finner du de lägsta priserna på TripX.se.

Hos oss kan du kan bygga din Gran Canaria semester själv, du behöver inte välja en vecka eller två veckor, från många avreseorter finns det flyg flera dagar i veckan. Vår lågprisöversikt är ett bra instrument för att du lätt skall kunna navigera sig fram till din bästa resa oavsett hotellstandard med alla flygmöjligheter på de datum som du angivit, alltid med de billigaste först i listan. Vi presenterar även några färdiga paketförslag till Gran Canaria, men prova gärna att leta efter ett ännu billigare pris själv.

Om du vill resa billigt till Gran Canaria så har du hittat rätt!

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.