• Av. Los Marrero, 2, Lomo Quiebre, Las Palmas, Playa de Mogan, Spain
  • +34 928 72 41 00
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Cordial Mogan Playa Hotel

Central lägeFamiljehotellHolidayLyxhotellSol & bad

Förstklassigt hotell med idealistiskt läge i lugna Peurto de Mogan. Här erbjuds du ett toppenboende med trevliga faciliteter!

I en vacker dalgång breder Cordial Mogan Playa Hotel ut sig. Hotellet påminner om en mindre kanarisk by där de olika byggnaderna ligger utspridda i den fina trädgården. På området finns fontäner, vattenfall och till och med kyrka. Här får du perfekta förutsättningar till en härlig semester. Från hotellet har du gångavstånd till centrum där småbutiker och restauranger ligger tätt. Även den mysiga hamnen ligger nära. Till den fina stranden har du endast 500 meter.

Avståndet till flygplatsen är knappt 53 kilometer. Du kan prisvärt boka till transfer om du önskar detta när du bokar din resa. 

Poolområdet på Cordial Mogan Playa Hotel är underbart och inbjuder till njutningsfulla stunder med mycket av sol & bad. Den inbjudande platsen ackompanjeras pietetsfullt av sköna solstolar. Till barnens stora glädje finns barnpool vid poolen. Här finner barn sin glädjezon. Vid poolterrassen är den givna samlingspunkten poolbaren. Här serveras allehanda drycker som släcker törsten och lättare måltider. För din bekvämlighet kan du på Cordial Mogan Playa Hotel låna poolhanddukar. På Cordial Mogan Playa Hotel finns det även en skön inomhuspool, vilket passar bra om utomhusvädret utomhustemperaturen inte når den nivå som du njuter av. 

De 487 förstklassiga rummen på Cordial Mogan Playa Hotel erbjuder ett toppboende med moderna och smakfullt färgsatta rumsalternativ. De fina rummen har moderna badrum med alla bekvämligheter. Samtliga av de väldisponerade rummen har;

  • Gratis trådlöst internet (WiFi)
  • Luftkonditionering
  • Värdeskåp (avgift)

Cordial Mogan Playa Hotel har buffétrestaurang och en omtyckt a la carte som serverar kanarisk och internationell mat.

Inom hotellområdet finns en hälsoanläggning som erbjuder olika skönhetsbehandlingar och massage. För den sportiga finns ett gym. 

Utmärkt boende för hela familjen!

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00