• Carretera Cala Mesquida S/N, Cala Mesquida, Spain
  • +34 902 34 34 32
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Viva Cala Mesquida Club - All Inclusive

All-inclusiveStrandnäraClubFamiljehotellVattenland

Här bor nu nära en av Mallorcas finaste stränder, Cala Mesquida. Barnen kommer älska poolmiljön.

Maxbeläggning per lägenhet: 4 personer varav minst 1 barn. Hotel Viva Cala Mesquida Club är uppskattat av familjer för sitt fina poolområde och närheten till en av Mallorcas kanske finaste stränder, Cala Mesquida. Hotel Viva Cala Mesquida Club erbjuder ett uppskattat All Inclusive konceptet som gör det extra lätt att leva under semestern. Cala Mesquida ligger på nordöstra Mallorca i ett mycket naturskönt område. Den lilla turistorten utmärks av lugn och ro samt av att turistströmmarna hit är begränsade.

Poolområdet är förnämligt med inte mindre än tre pooler, stor jaccuzzi samt en barnpool. Längs med strandpromenaden finns ytterligare två poolerna varav en är sk vuxenpool med en åldersgräns på 18 år. På området finns ytterligare en barnpool med sjörövarskepp och små vattenrutschkannor. Poolerna ackompanjeras stilfullt av sköna solstolar, parasoller och flera barer. Ner till den fina sandstranden är det ca 350 meter. Det finns även en inomhuspool, jaccuzzi, bastu m m.

De 242 lägenheterna består av två typer: Enrumslägenheter för upp till två vuxna och ett barn samt tvårumslägenheter med separat sovrum för upp till tre vuxna och ett barn. Samtliga lägenheter har en modern inredning i ljusa färger samt möblerad balkong eller terrass, luftkonditionering (15/6-15/9), TV, radio, telefon, kassafack (avgift), pentry med enklare köksutrustning. Det finns gratis trådlöst internet (WiFi) i lägenheterna.

All Inclusive-konceptet innebär frukost-, lunch- och middagsbuffé samt snacks mellan måltiderna. Obegränsat med drycker mellan kl. 10:30-23:30 (ej importerade alkoholhaltiga drycker). Möjlighet att byta buffémiddagen mot någon av hotellets temarestauranger. Bordsreservation krävs.

Omtyckt familjeanläggning med All Inclusive!

OBS! Myndigheterna på Mallorca har fr o m 1 juli 2016 infört en ekologisk skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 2,0-4,0 Euro/per person och natt (ej barn under 16 år). Under lågsäsong (1 november till 30 april) samt för nätter som överstiger den åttonde natten utgår en rabatt på 50%. 

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00
  • 400m till strand