Billiga resor till Stockholm

Stockholm

Stockholm, är en av världens vackraste huvudstäder enligt oss. Är byggd på 14 öar sammanlänkade av 57 broar. De vackra byggnaderna, grönskan, den friska luften och närheten till vattnet är kännetecken för staden.

Här finns världens första Nationalstadspark, Ekoparken, som en grön lunga ständigt närvarande i storstadsmyllret.

Stockholm med sin 750-åriga historia och rika kulturliv erbjuder ett stort utbud av museer och sevärdheter i världsklass. Det flesta sevärdheterna nås till fots och det finns goda möjligheter att hinna med att uppleva mycket på kort tid. Upplev storstadsliv, kulturhistoria och natur, allt under loppet av en och samma dag, Stockholm är är dessutom Sveriges populäraste resmål.

Hos TripX bokar du din resa till Stockholm online. Välj mellan paketresa (flyg+hotell) eller endast hotell. Alltid tryggt, enkelt och snabbt, allt på en gång! När du bokar din resa hos TripX omfattas du av den svenska resegarantilagen. Vi på TripX skall alltid erbjuda de mest prisvärda resorna utan att kompromissa med kvaliteten och tryggheten. En resa till Stockholm skall vara enkel att boka och självklart billig. När du resor med TripX, så är vi med dig både före, under och efter resan.

Externa länkar

https://www.visitstockholm.com/sv/

 

Radisson Blu Royal Viking

Här bor du på en välkänd och omtyckt hotellkedja, på ett centralt läge mitt på Norrmalm. I huset intill ligger Centralstationen och Cityterminalen med direktförbindelser till samtliga flygplatser i Stockholmsområdet. Du tar dig till Arlanda flygplats på 20 minuter med snabbtåget Arlanda Express som avgår runt hörnet.
Pris från 1 825:- inklusive flyg!
Se hotell

Clarion Hotel Sign

Hotellet ligger bara några minuter från Stockholms Centralstation och Cityterminal som har direktförbindelser till samtliga flygplatser i Stockholmsområdet. Du tar dig till Arlanda flygplats på cirka 20 minuter med snabbtåget Arlanda Express.
Pris från 1 715:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Scandic Continental

Scandic Continental är ett modernt och urbant hotell mitt i Stockholms stadskärna. Hotellet ligger mitt emot Centralstationen och Cityterminalen, här har du direktförbindelser till samtliga flygplatser i Stockholmsområdet och du tar dig till Arlanda flygplats på 20 minuter med snabbtåget Arlanda Express.
Pris från 1 765:- inklusive flyg!
Se hotell

Haymarket by Scandic

Ligger mitt i city och har en pampig entré precis vid Hötorget. Du kliver in i en 20-talets elegans som råder i hela hotellet. Här bor du omgiven av torghandel, biografer och konserthus, med promenadavstånd till både Stockholms centralstation och Stureplan.
Pris från 1 585:- inklusive flyg!
Se hotell

Scandic Anglais

Du bor mitt i smeten ett stenkast från det pulserande Stureplan på Östermalm i Stockholm. Alldeles runt hörnet hittar du flera restauranger, barer och nattklubbar. Från hotellet tar du dig enkelt till populära turistattraktioner som Djurgården, Gamla Stan och skärgården.
Pris från 1 625:- inklusive flyg!
Se hotell

Victory Hotel by Collector’s Hotels

Pittoreskt och charmigt mitt i Gamla Stan i Stockholm. Du bor mitt bland de smala, kullerstensbelagda gatorna, kantade av olikfärgade byggnader. Ta bara några minuters promenad från hotellet och du kan kliva på närmaste spårvagn, ta en båt från Nybrokajen eller dyka ner i tunnelbanan.
Pris från 1 635:- inklusive flyg!
Se hotell

Quality Hotel Friends

Beläget i Arenastaden i Solna, granne med Friends Arena och Mall of Scandinavia. Byggnaden ritades av välkända Wingårdhs arkitektkontor, och karaktäristiskt för byggnaden är de runda fönstren, som ska associera till fotbollar. Perfekt boende om man ska på konsert eller annat event på Friends Arena.
Pris från 1 355:- inklusive flyg!
Se hotell

Lilla Radmannen, Freys Hotel

Charmigt litet familjeägt hotell som ligger i Centrala Stockholm, mindre än 2 km från Tegnérlunden, Stockholms medeltidsmuseum och Stockholms slott.
Pris från 1 465:- inklusive flyg!
Se hotell

Connect City

Modernt innerstadshotell med designkänsla. Hotell ligger på Kungsholmen mitt i centrala Stockholm, och bara ett stenkast från omtyckta Västermalmsgallerian.
Pris från 1 285:- inklusive flyg!
Se hotell

BW PREMIER COLLECTION The Winery Hotel

Hotell ligger i Solna är Sveriges första urban winery hotel. Med egen vinproduktion på hotellet och den egna vingården Terreno i Toscana, har de skapat ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. Under sommarmånaderna kan man njuta av hotellets sköna pool och trevliga takterrass.
Pris från 1 515:- inklusive flyg!
Se hotell

Berns Hotel

Elegant boutiquehotell som har fått flera utmärkelser. Berns har ett perfekt läge vid Nybrokajen i centrala Stockholm. Här bor du på ett oslagbart läge mitt i Stockholms absoluta stadskärna. Precis runt hörnet ligger Stureplan som är ett av Stockholms lyxigaste shopping- och nattlivsområden. Detta är ett fantastiskt hotell mitt i hjärtat av Stockholm.
Pris från 1 685:- inklusive flyg!
Se hotell

Downtown Camper by Scandic

Mitt i pulserande Stockholm ligger detta livsstilshotell. Downtown Camper har promenadavstånd till Centralstationen men även till shopping, restauranger, parker och kulturevenemang. På Down Town Camper möts stockholmare och inresande, för att äta och dricka gott i en inspirerande miljö.
Pris från 1 755:- inklusive flyg!
Se hotell

Grand Stockholm

Precis vid vattnet och mittemot Kungliga slottet och Gamla Stan ligger detta fantastiska femstjärniga lyxhotell, beläget på Blaiseholmen i centrala Stockholm, grundat 1874.
Pris från 2 585:- inklusive flyg!
Se hotell

Nobis Hotel Stockholm

Här kan du verkligen njuta av närheten till stadens exklusiva shoppingstråk, restauranger och sevärdheter. Hotellet ligger i 2 eleganta 1800-talsbyggnader vid Norrmalmstorg, mitt i Stockholms största shoppingområde.
Pris från 2 185:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Rival

Hotellet ligger i en art déco-byggnad från 1930-talet vid Mariatorget på det livliga Södermalm. Alldeles runt hörnet hittar du flera restauranger, barer och nattklubbar. Från hotellet tar du dig enkelt till populära turistattraktioner som Djurgården, Gamla Stan och Kungliga slottet.
Pris från 1 845:- inklusive flyg!
Se hotell

Scandic Upplandsgatan

Trevligt mellanklass hotell i city. Utanför hotellet hittar du allt ifrån mysiga kvarterskrogar till kulinariska upplevelser på stjärnkrogar. Detta hotell ligger knappt 10 minuters promenad från Stockholms centralstation.
Pris från 1 425:- inklusive flyg!
Se hotell